Braho Brandpreventie staat voor meer dan 30 jaar expertise, ervaring en kwaliteit op het gebied van brandpreventie. Wij leveren en onderhouden alle merken brandblussers, brandslanghaspels, verbanddozen, droge blusleidingen. Sinds enkele jaren zijn wij ook gespecialiseerd in noodverlichting en rookmelders.

Ook geven wij een volledig advies, van het ontwerpen van een veiligheidsplan tot en met het installeren van de bijbehorende producten. Met een professioneel vluchtplan kunnen uw mensen het pand bij brand veilig verlaten. Brandbeveiliging organiseren wij voor bestaande bouw, nieuwbouw en verbouwingen.

Braho Brandpreventie is een begrip in diverse branches zoals de zorg, horeca, gemeentelijke instellingen, scholen, industrie, bouwnijverheid en vele middenstanders in de regio Zoetermeer, Rotterdam, Den Haag.

BRAHO Brandpreventie werkt alleen met vakmensen. Zo zijn al onze monteurs in het bezit van het Vakdiploma Onderhoudskundige Blusmiddelen en VCA-opleiding. Als bedrijf zijn wij REOB erkend.

Sinds 2016 hebben wij ook een vestiging in Wateringen om u nog beter tot dienst te zijn.

Heeft u vragen over uw brandpreventie, heeft u advies nodig of zoekt u een onderhoudspartij? Wij kunnen u direct helpen, BEL 079 – 341 07 08.

BRAHO Kiwa gecertificeerd